Incendiu la o casă de locuit din Satu Mare, din cauza jarului căzut din sobă

În cursul zilei de azi, în jurul orei 14.50, I.S.U. „Someş” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit din Satu Mare, situată pe strada Corvinilor.

DSC00383La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, care au intervenit pentru lichidarea incendiului cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la camera de zi şi acoperişul locuinţei, existând pericolul extinderii acestora la întreaga locuinţă. Pompierii au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia şi reuşind astfel să salveze bunuri de o valoare considerabilă.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că evenimentul a fost cel mai probabil provocat de jar sau scânteie, căzute din soba cu acumulare de căldură, peste materialele textile, depozitate în imediata apropiere a sursei de încălzire.

Ca urmare a producerii evenimentului, au ars şi s-au deteriorat: mobilierul din camera de zi, construcţia din lemn a acoperişului, aparatura electronică, pereţii, tavanul şi instalaţia electrică a locuinţei.

Din fericire, nu au existat persoane rănite.

DSC00384

DSC00385

DSC00386

DSC00387

DSC00388

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 16, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.