Infracţiuni de furt la Homorodu de Sus şi Turţ. Ambii autori au fost prinşi

Luni, la orele 18.30, poliţiştii din cadrul Secţiei Beltiug au fost solicitaţi să intervină, pe raza localităţii Homorodu de Sus, unde din locuinţa unei femei au fost sustrase bunuri, de către o persoană de sex masculin, în vârstă de 29 de ani.

furt-hot-arestatDin verificările efectuate a rezultat faptul că, tânărul ar fi pătruns în locuinţa femeii, în timp ce aceasta nu se afla la domiciliu şi ar fi sustras suma de 60 de lei şi o pereche de cercei, din metal preţios, cauzând un prejudiciu în valoare de 500 lei.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Secţiei Gherţa Mică, au identificat o persoană bănuită de comiterea unei infracţiuni de furt, la data de 11 noiembrie 2015.

În urma activităţilor specifice desfăşurate oamenii legii l-au depistat pe Iosif J. care, la data menţionată anterior ar fi pătruns în locuinţa numitei Maria C., situată pe raza localităţii Turţ, judeţul Satu Mare, prin spargerea geamului de la bucătăria imobilului, şi ar fi sustras  baticuri oşeneşti, farfurii cu motive tradiţionale, prosoape şi o faţă de masă, cauzând un prejudiciu de aproximativ 200 lei.

În ambele situaţii au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, în prima situaţie şi furt calificat în cea de-a doua.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 18, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.