Agenții economici sunt așteptaţi la Primăria Satu Mare să-și revizuiască autorizațiile de funcționare

În sala de ședințe a Consiliului Local Satu Mare a avut loc vineri, 20 noiembrie, conferința de presă susținută de primarul municipiului Satu Mare dr. Dorel Coica. Au fost puse în discuție activități de interes general ce se vor derula în perioada imediat următoare. Au mai participat consilierul Natalia Covaci şi city-managerul Dan Băbuţ. 

PRIMARAstfel, Sărbătoarea Națională a României de la 1 Decembrie va fi marcată pe lângă participarea la depunerea de coroane, de câteva momente distincte ale Primăriei municipiului Satu Mare. În 1 Decembrie, la ora 15.00 în holul Casei de Cultură a Sindicatelor va avea loc vernisajul expoziției fotodocumentare amenajată de Biblioteca Județeană.

Începând cu ora 18.30 la Filarmonica „Dinu Lipatti” va avea loc un concert festiv cu lucrări ale unor compozitori români. În aceeași zi la ora 18.00 se va porni iluminatul public de sărbătoare de la bradul împodobit din Piața Libertății la care sunt invitați toți sătmărenii.

În ziua de 6 decembrie, de Moș Nicolae pe scena de la Casa de Cultură a Sindicatelor vor avea loc două spectacole pentru copii de la ora 10.00, și ora 13.00, iar de la ora 19,00 un spectacol de teatru.

Primarul municipiului Satu Mare a reamintit sătmărenilor că între 5 decembrie și 3 ianuarie circulația autovehiculelor în Piața Libertății va fi suspendată iar parcarea mașinilor în toate zonele amenajate va fi gratuită.

S-a făcut referire și la obligativitatea ca agenții economici, instituțiile să vină la Primărie pentru a-și reautoriza și reaviza autorizațiile de funcționare fără nicio taxă, având nevoie de avize sanitare de la ISU, Protecția Mediului, Protecția Muncii. Este o inițiativă pe plan local în interesul tuturor locuitorilor în scopul prevenirii ori căror evenimente nedorite. „Facem un apel călduros prietenesc, la toți conducătorii auto precum și celor care vor reveni acasă de sărbători să respecte parcările amenajate și toate regulile de circulație, să aibă un comportament în trafic civilizat, conducând mai ales pe raza municipiului preventiv”, a spus primarul dr. Dorel Coica.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 20, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.