Un bărbat din Chilia a fost atacat cu securea suferind răni grave. A fost dus la SJU Baia Mare

7secure300 IRENAÎn perioada 20-22 noiembrie 2015, echipajele Serviciului Judeţean de Ambulanţă Satu Mare au intervenit la 280 de solicitări, dintre care 223 pentru urgenţe.

Duminică, 22 noiembrie, la orele 15.43, medicii de pe Ambulanţă au fost solicitaţi pentru prim-ajutor în localitatea Chilia, pentru un bărbat de 75 de ani, care a fost agresat fizic. Echipajul medical de urgenţă cu medic a găsit un pacient conştient, care afirma că a fost atacat cu securea.

Prezenta plagă contuză parietală, plagă contuză antebraţ drept cu fractura ambelor oase, plagă contuză palmă stângă, fracturi costale hemitorace stâng cu emfizem subcutanat.

Bărbatului i s-a acordat primul ajutor şi a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe Satu Mare pentru investigaţii şi tratament de specialitate. În seara aceleiaşi zile s-a decis transportul pacientului la Spitalul Judeţean Baia Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 23, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.