Adrian Cozma: „Este momentul ca după 25 de ani să ascultăm strada. Să fim atenți la ce vom face de acum înainte”

În data de 23 noiembrie 2015, luni, la ora 11.00 la sediul PNL din Piața Libertății, a avut loc o conferință de presă copreședinții organizației județene PNL Satu Mare: Romeo Nicoară și Adrian Cozma.

DSC00562În cuvântul său Adrian Cozma a spus că își doresc ca în urma guvernului nou format să se simtă efecte și în administrația locală. PNL-ul este pregătit cu o echipă de profesioniști în fața sătmărenilor, astfel încât marele partid național să fie compus din oameni integri pentru alegerile din 2016. De aceea, urmează să se stabilească criterii clare pe care trebuie să le îndeplinească fiecare candidat la funcții în cadrul partidului.

„Avem stabilite pentru perioada imediat următoare câteva obiective. Dintre care, cel mai urgent ar fi să știm modul în care se cheltuiesc banii publici, deoarece se observă că alocările de bani în județul nostru se fac în funcție de culoarea politică”, a spus Adrian Cozma. De asemenea, acesta a arătat că liberalii vor conduce în curând județul Satu Mare.

Romeo Nicoară a punctat câteva idei pe care le susține în cadrul organizației de partid, dintre care amintim: rămânerea deocamdată în opoziție a liberalilor din Satu Mare, față de actuala administrație, la nivel național liberalii au votat guvernul Dacian Cioloș pe care îl vor susține și în viitor. PNL doreşte ca actualul Guvern să fie neutru în organizarea alegerilor, echitabil în privința repartizării fondurilor către comunități, și să repare neajunsurile ce vor apărea pe parcursul guvernării.

Se va continua cu selectarea viitorilor candidați pentru alegeri, după criterii de integritate și care se vor diferenția de celelalte partide, acest an fiind o soluție temporară pentru România. În încheiere Romeo Nicoară a informat că din suma uriașă alocată pentru județul Satu Mare s-au decontat în lunile septembrie și octombrie numai 3.708.000 lei. Adrian Cozma a subliniat că: „Este momentul ca după 25 de ani să ascultăm strada, să fim atenți la ce vom face de acum înainte”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 23, 2015. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.