Ce meserie a avut Dan Bittman înainte de a deveni cântăreț

Dan Bittman, liderul trupei Holograf, a dezvăluit că a lucrat "la negru", în Germania, imediat după ce a terminat liceul. Bittman a muncit la o blănărie din Germania, în anii '80.

dan_bittman_intactimages_11bec413ad"Eram unul dintre puţinii care ştiam nemţeşte de acolo. Am fost ajutor de şofer, translator şi vânzător. Nu am făcut haine de blană, doar le vindeam. M-am întors pentru că după o lună m-a apucat dorul de casă. Nu-s făcut să stau afară", a afirmat Dan Bittman la "Acces Direct".

"Pe atunci m-am apucat de muzică, cu trupa Blitz, cu un coleg de-al meu, de la facultate. Apropo, sunt inginer hidrotehnician. Eu, Ion Iliescu şi aţi câţiva", a adăugat cântăreţul.

Bittman şi-a amintit de vremurile de dinainte de Revoluţie, afirmând că până în 1989 nu a simţit nevoia să-şi cumpere maşină.

"Mi-am luat maşină târziu, după anii '90. Mergeam cu taxiul, era foarte ieftin. Pe vremea aia, câştigam foarte bine, cam cinci salarii pe lună. Şi acum, din când în când mai merg cu metroul", a povestit artistul.

Dan a vorbit şi despre anul 2012, când şi-a pierdut ambii părinţi: "Anul trecut a fost pentru mine ca sfârşitul lumii. Mi-am pierdut ambii părinţi. Aveau mari probleme de sănătate, erau ambii bătrâni, dar cine nu-şi doreşte ca, şi în aceste condiţii, părinţii să fie cât mai mult alături de el. Când am plâns la preselecţiile X Factor, eram la o zi după parastasul mamei la Cluj, unde sunt rudele ei. Au fost multe sentimente adunate la un loc".

Realitatea.net

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 16 martie 2013. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.