Patru hoți au fost identificați și prinși zilele trecute de polițiștii sătmăreni

hotiÎn data de 25.11.2015, miercuri, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Carei, i-au identificat şi reţinut pe o perioadă de 24 ore, pe N. Gioni, de 18 ani și N. Daniel, de 19 ani, din Carei, care în perioada 12 – 23 noiembrie a.c. ar fi comis cinci furturi din locuință, pe raza municipiului Carei. Cei doi au fost prezentaţi, în cursul zilei de ieri, Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției I Poliție Satu Mare-Investigații Criminale, l-au depistat ieri în jurul orelor 02,20, pe P. Tamaș din Livada, care a încercat să deschidă portierele unui autoturism parcat in curtea unui hotel din Satu Mare. În urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că susnumitul este autorul a două furturi din societăţi comerciale situate pe raza municipiului Satu Mare, fapte comise în nopţile de 22/23.09.2015, 29/30.10.2015, fapte rămase iniţial cu „autor necunoscut”. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Tot în cursul zilei de miercuri, 25 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale. linia de muncă furturi din locuințe din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare, în colaborare cu cei din cadrul Serviciului Criminalistic l-au identificat și prins pe G. Cristian, de 27 ani, din Satu Mare, stabilind că este autorul furtului comis în perioada 20-23.11.2015, dintr-o anexă a imobilului situat în Satu Mare, faptă rămasă initial cu „autor necunoscut” Prejudiciul în valoare de 500 lei a fost recuperat în totalitate. Şi în acest caz, cercetările continuă cu autorul în stare de libertate, în vederea stabilirii întregii activități infracţionale.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 27, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.