Încarcerați pentru deținere de droguri de risc și infracțiuni la regimul rutier

În urma activităţilor întreprinse de efectivele Serviciului Investigaţii Criminale împreună cu cele ale Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, patru persoane urmărite, dintre care una urmărită național, au fost depistate și încarcerate în Arestul IPJ Satu Mare.

inchisoare02_k_bUrmăritul național T. Gheorghe, în vârstă de 51 ani, domiciliat în Drăgușeni, comuna Turulung, județul Satu Mare, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea din 20.02.2013, a fost condamnat la 1,10 ani închisoare pentru comiterea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

N. Sandor, în vârstă de 34 ani, domiciliat în Ambud, comuna Păulești, județul Satu Mare, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea din 15.03.2013, a fost condamnat la 2,2 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de deținere de droguri de risc fără drept.

G. Gabor, în vârstă de 31 ani, domiciliat în Satu Mare, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea din 15.03.2013, a primit 2,6 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de deținere de droguri de risc fără drept.

N. Robert, în vârstă de 30 ani, domiciliat în Satu Mare, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea din 15.03.2013, a fost condamnat la 4,2 ani închisoare pentru comiterea infracțiunilor de cumpărare de droguri de risc fără drept, în formă continuă, respectiv complicitate la introducerea în țară de droguri de risc fără drept, în formă continuată.

La data de 15.03.2013, T. Alexandru, de 35 ani din comuna Turulung, autorul tâlhăriei care a avut loc în ziua de 14.03.2013 asupra victimei C. Tibor din localitatea Turulung Vii, județul Satu Mare, a fost prezentat Judecătoriei Satu Mare, care a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioada de 29 de zile. 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 17, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.