Doi actori ai Trupei Harag György prezintă mâine un spectacol In memoriam József Attila

Doi actori ai Trupei Harag György, Rappert-Vencz Gábor și Marosszéki Tamás vor susține un spectacol pe data de 3 decembrie, începând cu ora 18.00 în sala studio Ács Alajos în amintirea marelui poet maghiar József Attila, cu ocazia aniversării a 78 de ani de la moartea acestuia.

plakat (4)Intrarea la spectacol este gratuită. Locuri pentru spectacol se pot rezerva la agenția teatrală de pe strada Horea între orele 10.00 și 17.00 sau prin telefon: 0261-712106.

„Este nenorocit acela care a scris acestea, care râvnește la dragoste, ca dragostea să-l oprească să facă lucruri pe care teme să le facă. El a fost criticat pentru lucruri pe care nu le-a săvârșit niciodată. El este copilul care nu a fost iubit niciodată, care a fost bătut pentru faptul că nu a fost suportat, că nu este iubit. Astfel, râvnește la dragoste ca să nu mai fie rănit.” (József Attila)

Personaje: Rappert-Vencz Gábor și Marosszéki Tamás

Spectacol realizat de Marosszéki Tamás.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 2, 2015. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.