În perioada 27 noiembrie-1 Decembrie, medicii Serviciului de Ambulanţă au avut 478 de solicitări

În perioada 27 noiembrie-1 Decembrie 2015, echipajele Serviciului de Ambulanţă Judeţean Satu Mare au intervenit la 478 de solicitări, din care 384 de cazuri pentru urgenţe.

ambulanta2Duminică, 27 noiembrie la ora 22.00, spre Ville Satu Mare a avut loc accident rutier cu patru victime din care una care a necesitat descarcerare. Echipajul cu medic a transportat doi răniţi, respectiv un pacient de sex masculin, de 16 ani prezentând contuzie torace anterior, traumatism carnio cerebral acut, plagă escoriată temporal stâng. Cealaltă victimă, un tânăr de 18 ani a prezentat contuzie torace anterior şi escoriaţii multiple. Ambii erau conştienţi, orientaţi temporo-spaţial. Au fost echilibraţi hemodinamic şi respirator, fiind predaţi la Unitatea de Primire Urgenţe Satu Mare.

Marţi, 1 Decembrie, la ora 1626, medicii au fost solicitaţi la un accident prin strivire de către un perete prăbuşit de la o anexă din curte, în Băbăşeşti. Pacienta, o femeie de 80 ani, prezenta contuzie toraco-abdominală, contuzie femur stâng, plagă la gamba stângă, dispnee. Era conştientă. A fost transportată la U.P.U. Satu Mare pentru investigaţii şi tratament de specialitate. După efectuarea CT toraco-abdominal, care a evidenţiat o fractură de stern, a fost transferată la secţia de Chirurgie toracică din Baia Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 2, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.