Moş Nicolae a adus daruri miilor de copii negreşteni şi a aprins iluminatul de sărbători

Moș Nicolae a sosit, duminică, 6 decembrie, cu multe daruri pentru miile de copii din Negreşti-Oaş. El nu a venit singur, ci însoțit de Mirela și Gașca Zurli, dar și cu atmosfera sărbătorilor de iarnă prin aprinderea iluminatului ornamental.

1

2Peste 2.000 de copii, însoțiți de părinți sau bunici, au venit la scena amenajată lângă Catedrala Ortodoxă pentru a cânta și a dansa împreună cu Gașca Zurli, care a oferit un spectacol de zile mari. După spectacol, copiii l-au vizitat pe Moș Nicolae, care îi aștepta lângă bradul împodobit din camera cu daruri amenajată în sediul Primăriei Negreşti Oaş. Aici, fiecare copil și-a primit cadoul de la Moș.

3

4Primarul Aurelia Fedorca i-a mulţumit Moşului pentru că a trecut pe la copiii din Negreşti-Oaş și le-a făcut tuturor o surpriză: au aprins împreună iluminatul ornamental de sărbători.

Toţi copiii, părinţii şi bunicii au aplaudat atunci când peste Negreşti-Oaş s-a aşternut spiritul sărbătorilor de iarnă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 7, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.