Integritate, competență și implicare. Criteriile după care liderii PNL Satu Mare îşi vor selecta viitorii aleşi

În data de 7 decembrie 2015, luni, la sediul Organizației Județene PNL Satu Mare s-a desfășurat o conferință de presă susținută de deputatul de Ţara Oaşului, Andreea Paul și copreședinții organizuaţiei PNL Satu Mare, Adrian Cozma și Romeo Nicoară.

DSC00729În prima parte a conferinței deputatul Andreea Paul a dorit să-și prezinte câteva din realizările care s-au făcut pe baza proiectelor și amendamentelor depuse personal în Parlament: Alocarea din bugetul țării a 500.000 de lei pentru Laboratorul Spitalului din Negrești-Oaș, reducerea TVA la 19% în 2017, reducerea TVA la cărți, manuale la 5% în 2016, Legea 95 din 2015 prin care elevii au dreptul la vot în consiliile de administrație al școlilor, Legea 199 din 2015 pentru înființarea Muzeului Național de Artă „Constantin Brâncuși”. De asemenea a contribuit cu dotarea laboratoarelor de informatică de la Liceul „Ioniță Andron” și a școlilor din Călinești-Oaș și a promovat Țara Oașului într-o carte publicată în SUA.

În a doua parte a conferinței de presă cei trei lideri ai Organizației județene PNL Satu Mare au făcut referire la criteriile care vor sta la baza selecției viitorilor aleși. Integritate, competență și implicare. La acestea candidaților la alegerile locale și parlamentare li se vor mai aplica încă 10 criterii care vor fi aprobate și validate la Consiliul Național al PNL din 11 decembrie 2015. Acestea sunt: lustrația, traseismul politic, nepotismul, contracte cu statul, falsul în declarații, stările de incompatibilitate, conflictul de interese, atitudini discriminatorii, datorii la Bugetul de stat, plagiatul și problemele penale.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 7, 2015. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.