La Carei se desfăşoară între 11-21 decembrie 2015 campania umanitară pentru copii „Cutia cu daruri”

„Cutia cu daruri” este o campanie de strângere de cadouri pentru centre de plasament, organizată de Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” Carei.

CUTIE 2015 mVrei să îl ajuți pe Moș Crăciun anul acesta? Dacă ai un obiect, o jucărie sau orice altceva ce ar putea crea o bucurie în preajma Sărbătorilor de iarnă, te rugăm să le pui într-o cutie de pantofi și să vii cu ea la Camera 26 din Castelul Károlyi din municipiul Carei, intrarea dinspre Monumentul Ostașului Român, în perioada 11-21 decembrie 2015.

Rugăm pe cei care aduc cadourile să nu pună produse perisabile, jucării sau obiecte deteriorate. Cadourile vor fi destinate copiilor cu vârsta mai mare de 5 ani, aflați în centre de plasament.

Vă rugăm să menționați pe cutiile de cadouri vârsta copilului pentru care este destinat cadoul și dacă este pentru fetiță sau băiat, ajutându-l astfel pe Moș Crăciun să împartă bucurie.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 8, 2015. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.