Prefectul Eugeniu Avram a continuat deplasările în zonele cu risc de inundaţii din judeţ

Ca urmare a menţinerii avertizării hidrologice de cod portocaliu pentru râul Crasna şi o parte din afluenţii săi, în cursul zilei de 16 martie, prefectul Eugeniu Avram s-a deplasat în localităţile Domăneşti, Berveni şi Cehal pentru a evalua modul în care autorităţile locale împreună cu instituţiile implicate sunt pregătite să intervină în cazul apariţiei riscului de inundaţii datorat propagării undelor de viitură.

inundatiiÎmpreună cu factorii locali au fost stabilite măsurile ce vor fi luate pentru protejarea cetăţenilor şi bunurilor acestora. Chiar dacă pe cursurile de apă din judeţ supuse avertizării se semnalează tendinţa de scădere a debitelor şi cotelor, prefectul a cerut continuarea monitorizării pentru a se putea interveni din timp în cazul unor viituri.

Prefectul a menţinut dispoziţia dată ANIF pentru funcţionarea staţiilor de pompare din zonele aflate sub avertizarea hidrologică şi unde se impune acest lucru pentru evitarea inundării locuinţelor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 17, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.