A fost finalizată reabilitarea energetică la Școala cu clasele I-VIII „Avram Iancu” din Satu Mare

În data de 14 decembrie 2015, în sala de ședințe a Consiliului Local a avut loc Conferința finală privind realizarea reabilitării, modernizării dezvoltării și echipării infrastructurii educaționale preuniversitare în valoare totală de 2.114.797, 76 lei.

DSC00749Au participat primarul municipiului Satu Mare dr. Dorel Coica, viceprimarul dr. Radu Roca, city managerul Dan Băbuț, expertul în comunicare Natalia Covaci, directorul Școlii „Avram Iancu”, Cătălina Satmari și întreaga echipă de implementare a proiectului alături de consilieri, profesori, părinți și elevi.

Prin acest proiect s-a realizat eficientizarea energetică a clădiri care a presupus: înlocuirea ferestrelor din lemn cu tâmplărie PVC termoizolantă, aplicarea sistemului de termoizolație la pereți și planșeu, înlocuirea ușilor de la intrarea în clădire cu uși noi termoizolante. A fost izolat podul școlii, s-au înlocuit elementele de încălzire conducte, coloane, precum și îmbunătățirea sistemului de iluminat în vederea reducerii consumului de energie electrică.

Proiectul a presupus și dotarea școlii cu echipamente IT, materiale didactice, fiind echipate și dotate cu materiale un cabinet multimedia cu 30 de calculatoare, 30 de mese de calculatoare etc. S-au cumpărat materiale didactice pentru cabinetele de biologie, fizică, chimie.

Primarul dr. Dorel Coica a felicitat colectivul de proiect pentru activitatea desfășurată, informând pe cei prezenți că urmează implementarea unui astfel de proiect și la școlile generale „Petöfi-Bălcescu” și „Ion Creangă”. Prin finalizarea completă a acestui proiect vor beneficia cei 792 de elevi și 51 cadre didactice de condiții foarte bune.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 14, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.