Concursul revistelor școlare din cadrul Zilei Educaţiei Permanente a ajuns la final

În cadrul Zilelor Educației Permanente s-a desfășurat concursul revistelor școlare la care au participat 21 de reviste editate în licee și școli generale din județul Satu Mare.

DSC00767În urma jurizării acestora sub îndrumarea profesorului inspector dr. Natalia Boloș s-au acordat următoarele premii: locul I, revista „Ecouri” de la Școala Gimnazială „Bălcescu-Petöfi” și „Cântecul vârstelor” de la Școala Gimnazială „Lucian Blaga”. Locul II a fost acordat revistelor „Gimnazium” de la Școala Gimnazială „G. Coșbuc” din Medieșu Aurit, și „Geneze” de la Școala Gimnazială Valea Vinului. Locul II a primit revista „Number I” de la Școala Gimnazială Nr. 1 Carei, iar mențiuni revista „CDI ps” de la Școala Gimnazială „Gellert Sandor” din Micula.

La licee, locurile I au revenit revistelor „Muguri” de la Colegiul Național „Ioan Slavici” și revistei „Smart E” de la Liceul de Arte „Aurel Popp”.Locul II a revenit revistelor „Miradoniz” de la Liceul Teoretic Negrești-Oaș și revista „Universul copiilor” de la Liceul Teoretic German „Johann Ettinger”. Pe locul III s-a clasat revista „Plaiuri ardudene” de la Liceul Tehnologic Ardud.

Au primit mențiuni trei reviste, „Ecco-Univers” de la Colegiul Economic „Gheorghe Dragoș”, „Info-Expres” de la Colegiul Tehnic de Transporturi și Telecomunicații „Ion I.C. Brătianu” și „Recreatzia” de la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară „George Emil Palade”.

La categoria reviste de știință, locul I a revenit revistei „MACH” revista Centrului de Excelență, locul II revistei „M=MC2” de la Liceul Teoretic German „Johann Ettinger”. La limbi moderne, locul I a revenit revistei „Nos essais” de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 14, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.