Pensiile distribuite prin Poşta Română vor fi achitate până în data de 24 decembrie, inclusiv

Casa Naţională de Pensii Publice anunţă că, din data de 14 decembrie 2015 a început plata drepturilor băneşti care se achită prin intermediul caselor teritoriale de pensii.

pesnie_64421300_75953100Toate pensiile care se distribuie prin intermediul C.N. Poşta Română S.A. vor fi achitate înainte de sărbători, în intervalul 14 decembrie-24 decembrie, inclusiv. În acest scop, termenele de virare a sumelor de plată către oficiile poştale au fost modificate.

În ceea ce îi priveşte pe beneficiarii care nu vor fi găsiţi la domiciliu, plata drepturilor este asigurată la ghişeele subunităţilor poştale până în data de 30 decembrie, în cazul celor avizaţi la domiciliu.

Drepturile băneşti care se distribuie prin intermediul băncilor sunt achitate la termenele stabilite în convenţiile pe care Casa Naţională de Pensii Publice le are încheiate cu aceste bănci.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 16, 2015. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.