Un bărbat şi o femeie din Dara, prinşi de poliţişti cu ţigări de contrabandă asupra lor

Lucrătorii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Satu Mare i-au prins în flagrant pe numiții L. Gheorghe de 44 ani, cu domiciliul în sat Dara, comuna Dorolț, jud. Satu Mare si L. Olivia de 30 de ani, cu același domiciliu, în timp ce comercializau, în Piața de Alimente nr.1 din municipiul Satu Mare, mai multe sortimente de tigări de provenienţă Ucraina şi Republica Moldova.

tigari-604x454-laszlo-radulyLa locul constatării infracţiunii flagrante cele două persoane deţineau închiriată o masă pentru a vinde produse alimentare, paravan sub care comercializau ţigări.

În vederea identificării întregii cantităţi de ţigări pe care susnumiții le deţineau pentru comercializare, la imobilele deţinute de aceştia în proprietate sau chirie, au fost efectuate patru percheziţii domiciliare,  locaţii în care a fost identificată cantitatea de 20.960 fire ţigarete de mărci diferite, respectiv Jin Ling, Rothmans, NZ şi Compliment. Cu privire la ţigările identificate la percheziţie, L. Gheorghe a declarat că acestea provin din Ucraina, fiind achiziţionate de la mai mulţi cetăţeni ucrainieni.

Susnumiţii sunt cercetaţi în stare de reținere sub aspectul savârşirii infracţiunii de contrabandă sub forma deţinerii şi comercializării de bunuri care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că provin din contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea 86/2006. Cele două persoane urmează a fi prezentate instanţei competente pentru dispunerea măsurilor legale.

În cauză lucrătorii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 17, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.