Depunere de coroane în cinstea eroilor martiri căzuţi în revoluţia română din decembrie 1989

Pentru unii părinți se împlinesc 26 de ani de când își plâng neîncetat copiii, eroi ai Revoluției din 1989. Joi, 17 decembrie 2015, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef a participat la depunerea de coroane si jerbe de flori în cinstea eroilor martiri căzuţi în revoluţia română din decembrie 1989. Rudele eroului au venit la cimitirul din Gherţa să aprindă o lumânare în amintirea celui plecat.

DSC_0454Eroii din decembrie 1989 ne-au lăsat moștenirea cea mai de preț: libertatea noastră și posibilitatea de a ne construi singuri destinul.

România are suficienți eroi pe care îi plângem an de an, cu la fel de mare durere, dar și respect pentru jertfa lor. Țara noastră și poporul român nu mai au nevoie de noi eroi pe care să îi plângă. România are nevoie de altfel de eroi. Conducători onești, corecți, responsabili care să ducă această țară pe calea redresării și a dezvoltării. Eroi care să îi readucă acasă pe copiii, frații sau părinții noștri plecați în căutarea unui trai mai bun în străinătate.

„Mă închin astăzi în fața memoriei eroilor care s-au jertfit pe altarul iubirii de patrie și de neam și transmit un gând sincer de solidaritate familiilor pe veșnicie îndoliate”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 17, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.