Locuitorii din Tăşnad au răspuns în număr mare consultării UDMR privind centrul de imigranţi

Organizația Județeană UDMR Satu Mare, împreună cu organizația orășenească Tășnad mulțumește pe această cale locuitorilor Tășnadului pentru răspunsul pozitiv pe care l-au dat la inițiativa organizației, în ceea ce privește consultarea populației în problema înfiinţării centrului pentru imigranți din Tășnad. 

tasnadUDMR și-a prezentat într-un mod oficial poziția sa fermă legată de centrul pentri imigranți încă la începutul săptămânii, fiind prima organizație care venind în spirjinul locuitorilor Tășnadului a inițiat consultarea populației prin chestionare pe această temă extrem de importantă pentr județ. UDMR crede în continuare că tășnădenii trebuie să aibă posibilitatea de a-și spune părerea în legătură cu centrul de imigranți, și folosind oportunitatea chestionarului prezentat de voluntarii UDMR și-au spus cuvântul în număr neașteptat de mare în câteva zile.

“Locuitorii orașului erau și sunt și la momentul de față foarte deschiși la inițiativa noastră. Prin consultarea prin chestionare demarată de voluntarii noștri în Tășnad, în jur de 200 de locuitori, indiferent de etnie și-au punctat deja opțiunea legată de această problemă. Oamenii au înțeles că UDMR nu a inițiat această acțiune împotriva cuiva, ci pentru a facilita o discuție deschisă despre un subiect foarte controversat, venind în ajutorul locuitorilor orașului”, a declarat Pataki Csaba, președintele organizației județene Satu Mare.

Voluntarii organizației UDMR Tășnad vor încerca și în următoarea perioadă să ajungă la cât mai mulți locuitori ai orașului. Prin punctele fixe de chestionare prin oraș dar și prin chestionarea locuitorilor cu ajutorul voluntarilor care merg din casă în casă, tășnădenii încă au posibilitatea ca să-și puncteze opțiunea în această temă foarte importantă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 18, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.