Sâmbătă la Foieni are loc cea de-a III-a ediție a Cupei „Polipol” la karate

Aproximativ 200 de copii vor participa sâmbătă, 19 decembrie la Foieni, la cea de-a III-a editie a Cupei „Polipol” la karate, competiție organizată pentru sportivi între 5 și 14 ani.

POLIPOLTurneul se va desfășura sub egida Federației de Karate WKC, având ca parteneri Secția de karate a CSM Satu Mare, CS Karate Zanshin și sponsorul Polipol Mobila Foieni. Organizatorii au pregătit și surprize tuturor participanților.

Până în prezent și-au anunțat participarea cluburi sportive din șapte județe, fiind invitați, de asemenea, toți copii din județul Satu Mare care practică karate, pentru a se întrece în ultima competiție a anului.

Alături de Federația Română de Karate WKC, care asigură brigada de arbitri și logistica necesară pentru buna desfășurare a competiției, concursul are ca partener Liceul „Simion Barnuțiu” din Carei care asigură cazarea sportivilor din alte județe.

Competiția va avea loc de la ora 09.00, în sala de sport a Școlii Gimnaziale din Foieni. Intrarea este liberă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 18, 2015. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.