Ansamblul „Inedit” a prezentat spectacolul extraordinar de Crăciun „Ritmuri albe”

Respectând tradiția, în fiecare an la Filarmonica „Dinu Lipatti” Ansamblul Inedit condus de profesorul Sorin Berindei a prezentat într-o sală arhiplină concertul de Crăciun sub genericul „Ritmuri albe” în data de 18 decembrie, începând cu ora 18.00.

02

03

04

05

01Evenimentul a debutat cu vernisajul expoziției Cercului de pictură „Coloria” condus de profesor Cristina Gloria Oprișa, amenajată în holul Filarmonicii, unde au expus un număr de 50 de tinere talente în diferite tehnici: grafică, acuarele, mixtă reprezentând anotimpul iarna, serbările tradiționale ale Crăciunului și Anului Nou.

De la ora 19.00 a început spectacolul la care au participat zeci de copii membri ai cercurilor Asociației Inedit, conduse de profesorul Sorin Berindei. Spectacolul a reunit copii începând cu vârsta de cinci ani în cercuri de muzică vocală, grup folk, pian, chitară, ansamblu muzică pop-rock, tobe, pictură, teatru.

1

2

3

4

5

6

7Dintre artiștii prezenți în spectacolul urmărit de un numeros public îi amintim pe: Erdos Luana, Cristina Ardelean, Carina Vaida, Diana Șereș, Sara Molnar, Evelin Tar, Gabriel-Florin Koka, Cristina Ardelean, Doina Munteanu, Horea Popdan. Conducerea artistică a fost asigurată de profesorii Sorin Berindei şi Glad Berindei.

8

9

10

11

12

13

14

15

16Un moment de excepție în cadrul spectacolului a fost reunirea pe scenă a unui grup vocal instrumental, compus din vechii membri ai trupei Inedit, care au cântat împreună cu profesorul lor Sorin Berindei Glad Berindei și Sergiu Berindei. În timpul spectacolului a poposit în sală Moș Crăciun, care la finalul spectacolului a oferit cadouri micilor artiști precum și copiilor spectatori din sală.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 19, 2015. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.