Întâlnire de final de an cu presa sătmăreană și colinde din partea jandarmilor, la Prefectură  

Luni, 21 decembrie 2015, în sala mică de conferințe a Consiliului Județean a avut loc întâlnirea prefectului județului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram cu reprezentanții mass-mediei din județul Satu Mare. Au fost prezenți director Ramona Antonescu și consilierii Raul Băbțan și Alin Puiu.

DSC_0079Prefectul Eugeniu Avram a mulțumit tuturor jurnaliștilor pentru modul obiectiv în care presa sătmăreană a relatat cetățenilor despre evenimentele de-a lungul anului. A apreciat seriozitatea și respectul manifestat față de instituția Prefectului. A scos în evidență rolul important pe care îl are presa în informarea cetățenilor și faptul că ea a fost întotdeauna alături de Instituția Prefectului și și-a făcut cu cinste datoria.

DSC_0084De asemenea prefectul și-a manifestat încrederea că anul 2016 va fi un an important în procesul de restructurare și implementarea a reformelor în folosul cetățenilor. Cu acest prilej jurnaliștii prezenți au fost informați că a avut loc o video conferință cu Ministrul Afacerilor Interne, în cadrul căreia s-au discutat probleme privind pregătirea pentru sezonul rece și s-au stabilit măsurile ce trebuie luate pentru apărarea ordinii și liniștei în perioada sărbătorilor de iarnă.

A fost felicitat fiecare jurnalist în parte prezent la această întâlnire, a urat tuturor, un Crăciun fericit și La mulți ani. De asemenea a urat multă sănătate, La mulți ani în liniște și pace tuturor sătmărenilor.

DSC_0083Prezent la această întâlnire, un grup de jandarmi, dirijați de preotul militar Cristian Silaghi au interpretat un scurt program de colinde tradiționale, mulțumind prin aceasta reprezentanților presei pentru buna colaborare de-a lungul anului 2015.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 21, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.