Reabilitarea clădirii Teatrului de Nord Satu Mare a ajuns la final, după mai bine de 3 ani

Marţi, 22 decembrie 2015, începând cu ora 12.00 a avut loc conferinţa finală a proiectului de reabilitare a Teatrului de Nord Satu Mare. Au participat primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, viceprimarul dr. Radu Roca, subprefectul Tamas Altfatter, consilierii Kereskényi Gábor şi Ioan Pop, directorul general al Teatrului de Nord Vasile Țăran, directorul administrativ Peter Stier.

DSC00931A fost prezentă şi echipa de implementare a proiectului: managerul de proiect Szücs Zsigmond, asistentul de proiect Munich Sorin, asistentul tehnic Mihalca Felician, asistentul financiar Loga Monica, responsabilul financiar Varga Angela, expertul în achiziţii Negru Angelica şi expertul în comunicare Sântoma Valentin.

DSC00926

DSC00922

DSC00921

DSC00918

DSC00911Recepția lucrărilor de execuție a avut loc luni, 21 decembrie, proiectul fiind început la data de 13 aprilie 2012, în valoare totală de 13.395.300,22 lei. Au fost executate următoarele lucrări: consolidarea structurii clădirii și a acoperișului, reabilitarea finisajelor din sala de spectacole și spații interioare, precum și a finisajelor exterioare și a învelitorii, înlocuirea totală a instalațiilor sanitare, electrice, termice, de avertizare la incendiu, a sistemului automat de stingere a incendiilor, instalațiilor de lumini și sunet, tehnică de scenă. În cadrul proiectului teatrul a beneficiat și de importante dotări la nivelul unei instituții de cultură moderne. Utilaje pentru instalații termice, generator de curent, mobilier de sală și foaier.

DSC00910Au mai rămas de realizat dotări la utilarea completă a tuturor încăperilor auxiliare, a alimentării cu energie electrică, preconizându-se ca primele spectacole cu public să se facă începând cu luna mai 2016, urmând ca viitoare stagiune teatrală să înceapă deja în sala recent renovată.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 22, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.