400 de locuri de muncă la cules de mazăre în Portugalia, prin intermediul rețelei Eures

Prin rețeaua de muncă EURES, se comunică oferta de locuri de muncă a firmei daneze Greenpeas care deține în Portugalia o filială unde se vă desfășura activitatea.

cules-de-mazareCompania promovează respectul reciproc, responsabilitatea și încrederea între lucrători. Condițiile de angajare se găsesc pe website-ul www.my-greenpeas.com. Limba engleză este obligatorie, nivelul minim de cunoștințe este acceptat.Programul se va desfășura în perioada 1 martie-1 iunie, 6 zile pe săptămână.

Candidații trebuie să trimită un CV model EUROPASS, cu poză inclusă, pe adresa de email:work@greenpeas.dk. Termenul limită pentru trimiterea aplicațiilor este 1 februarie 2016. Instrucțiunile de aplicare se găsesc pe website-ul www.my-greenpeas.com. Preselecția aplicațiilor se face telefonic sau prin email de angajator.

Invitația la selecție a persoanelor pre-selectate se va face de către consilierul EURES din cadrul AJOFM Bihor și/sau de consilierul EURES de la AJOFM Timiș. Selecția va avea loc la mijlocul lunii februarie, în zona de vest a țării Oradea și/sau Timișoara.

Detaliile referitoare la data, locația și programul selecției vor fi trimise numai persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 23, 2015. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.