20 de familii cu o situație socială precară au primit cadouri din partea polițiștilor sătmăreni

În pragul sărbătorilor de iarnă, poliţiştii din cadrul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual – Biroul Teritorial Satu Mare au dorit să aducă un zâmbet copiilor şi părinţilor care fac parte din familii cu dificultăţi financiare, din judeţul Satu Mare. 

IMAG0099Trimişii lui Moş Crăciun, Marius Gânţă – Preşedintele organizaţiei şi comisar de poliţie Simona Săndulescu – coordonator structura de prevenire au ajuns ieri, în casele a 20 de familii din localităţile Căuaş, Santău, Pir, Cehal şi Săuca din judeţul Satu Mare.

Animaţi de un sentiment de solidaritate şi de dorinţa de a fi aproape de cei care au o situaţie materială precară, cu sprijinul şefilor posturilor de poliţie comunale, au încercat să aducă în fiecare casă vizitată spiritul sărbătorilor de iarnă.

Cadourile au fost oferite cu mult drag, bucuria copiilor şi emoţiile părinţilor dovedind faptul că poliţiştii am reuşit să aducă un zâmbet pe feţele acestor oameni cu care viaţa nu a fost prea darnică şi să le aducă bucuria Sărbătorile de Crăciun.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 23, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.