Tâlhărie într-un bar de pe strada Careiului. Un tânăr a fugit cu suma de 6.900 lei

pacaneleÎn data de 24.12.2015, în jurul orei 13.30, Poliţia municipiului Satu Mare a fost sesizată de Florin F. de 43 de ani că, în jurul orei 10.30, în timp ce alimenta cu bani aparatele de joc situate într-un bar pe strada Careiului, o persoană necunoscută i-a sustras 6.900 lei şi a luat-o la fugă.

Partea vătămată a alergat după suspect, l-a ajuns dar acesta din urmă a reacţionat violent folosind acte de violenţă, astfel că a reuşit să scape şi să fugă cu suma de bani sustrasă.

În urma investigaţiilor efectuate în cauză, poliţiştii biroului investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare au reuşit să identifice autorul ca fiind Leontin B., de 26 ani.

Prejudiciul nu a fost recuperat. Leontin B. a fost reţinut pentru 24 de ore, după care a fost pus în libertate, fiind cercetat sub control judiciar pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 27, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.