1.600 de petarde au fost ridicate de jandarmi de la un sătmărean de 37 de ani

Jandarmii sătmăreni au acţionat pentru combaterea activităţilor ilicite cu articole pirotehnice. Cu acest prilej a fost identificat Florin S. în vârstă de 37 de ani din Satu Mare, care oferea spre vânzare pe strada Neajlov din Satu Mare, 24 de cutii de petarde a câte 100, respectiv 60 de bucăţi fiecare.

copil din romanesti botosani cu petardeCutiile de petarde au fost ridicate şi predate biroului de specialitate din cadrul IPJ Satu Mare.

Pe numele celui în cauză au fost întocmite actele de constatare pentru fapte susceptibile a fi infracţiunea de ”deţinerea, transportul, folosirea sau orice altă operaţiune cu materii explozive, efectuată fără drept”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 37 din Legea nr. 126/1995 republicată, dosarul urmând a fi înaintat Biroului A.E.S.P. din cadrul IPJ Satu Mare.

Pentru un plus de siguranţă, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare sfătuieşte cetăţenii să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine publică sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112, dacă observă persoane  care oferă spre vânzare astfel de produse.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 29, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.