Liberalii sătmăreni își propun pentru 2016 o politică în slujba comunității și oameni noi la alegeri  

La conferința de presă din data de 30 decembrie 2015, susținută de copreședinții Organizației PNL Satu Mare, Romeo Nicoară și Adrian Cozma, s-a prezentat un scurt bilanț al problemelor mari ale sătmărenilor la rezolvarea cărora și-au adus în mod concret contribuția.

DSC00970În prima parte a conferinței Adrian Cozma a făcut referire la anul 2015 ca an al ”marilor schimbări” care acum la sfârșit de an au ajuns la un stadiu care se prevede că va fi bun. ”PNL este principalul partid de opoziție din județul Satu Mare. Prin poziția noastră față de proiectele propuse și în derulare, am dovedit că ne interesează și am încercat de fiecare dată să venim cu soluții. Astfel, am intervenit și nu am fost de acord ca tonele de gunoi din Cluj să fie aduse la noi în județ. Noi am fost cei care am atras atenția și am ripostat prin toate mijloacele pe care le-am avut, ca în final acest proiect să fie retras. Am luat poziție și luăm pentru eradicarea focarului infracțional de pe strada Horea. De asemenea am criticat modul în care lucrările de pe Drumul Careiului s-au efectuat necorespunzător și au generat probleme locuitorilor din zonă”, a precizat Adrian Cozma.

Mai recent liberalii sătmăreni au arătat că închiderea circulației autovehiculelor prin Piața Libertății nu va fi un lucru bun, fapt ce s-a și confirmat. În încheiere Adrian Cozma a spus că și prin aceste exemple și prin multe altele administrația județului nu este un bun gospodar.

Din punct de vedere politic PNL își propune să vină cu soluții viabile și în folosul cetățenilor, iar pentru alegerile viitoare își propune să vină cu oameni noi.

Romeo Nicoară a mulțumit presei pentru modul în care a prezentat problemele puse în discuție la partid și care au stat în atenția organizației. Pentru selectarea viitorilor aleși în cadrul partidului, vor începe pregătirile încă din luna ianuarie cu respectarea principiilor codului etic, să fie oameni noi, buni specialiști promovați pe criteriu de competență profesională, asigurând transparența în dialog cu cetățenii. ”Lipsa transparenței duce la derapaje privind cheltuirea banilor publici. Ne-am propus să avem un dialog permanent cu societatea civilă iar PNL să aibă o politică în slujba comunității, vrem ca în Satu Mare să facem o altă politică deschisă iar municipiul Satu Mare în viitor să devină un adevărat oraș european”, a spus în finalul conferinței copreședintele Romeo Nicoară.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 30, 2015. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.