Începând din această săptămână, TNL Satu Mare are un nou copreședinte, Cristian Valer Beseni

Biroul de Comunicare al PNL Satu Mare informează că, după ce Adrian Cozma a fost ales copreședinte la organizația județeană de seniori TNL Satu Mare, organizația județeană a rămas la conducere doar cu un singur președinte. Locul său va fi ocupat pentru perioada următoare, până la organizarea conferinței județene de alegeri, de către Beseni Cristian Valer.

sigla-pnlAcesta este un membru activ al organizației județene de tineret a PNL Satu Mare, fiind unul dintre cei mai vechi membri. În perioada în care va îndeplini funcția de copreședinte, Beseni Cristian Valer își dorește să continue activitatea începută cu tinerii liberali din județ și să aibă o colaborare bună cu aceștia, precum și cu celălalt copreședinte, Victor Cernea.

Este pregătit să mobilizeze tinerii din organizația județeană în campaniile electorale și chiar să îi încurajeze să candideze în localitățile lor pentru funcțiile de consilieri sau primari. Împreună cu ceilalți tineri din partid, își dorește să aibă parte de o administrație locală și județeană competentă, care să țină cont și de nevoile lor, ale tinerilor, care să poată moderniza locul în care trăiesc.

Beseni Cristian Valer își propune ca împreună cu echipa PNL Satu Mare și cu cei din TNL să reușească să pornească demersul de modernizare a orașului și județului, pe care să îl facă unul atractiv și interesant pentru toată lumea. Pentru acest lucru este nevoie în primul rând de oameni tineri, serioși și profesioniști, pe care Satu Mare îi are, doar că nu a știut încă să îi pună în valoare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 6, 2016. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.