A început cea de-a 15-a ediţie a Festivalului Național de Arte pentru Liceeni – LicArt

A început o noua ediție, a 15-a, a celui mai mare concurs de arte – LicArt, coordonat de omul de cultură și jurnalistul Radu Herjeu.

LicArtDacă ești licean, îți place să faci fotografii sau scrii poezii, locul tău e la Festivalul Național de Arte pentru Liceeni. Deci trebuie să intri imediat pe www.licart.ro și să te înscrii. Motive ar fi destule. Am putea începe cu premiile, cele mai mari acordate în România, la astfel de competiții (anul trecut ele au depășit 15.000 de lei).

Am putea continua cu oportunitatea de a deveni cunoscut și apreciat pentru talentul tău. Să continuăm cu posibilitatea de a interacționa cu tineri din toată țara și cu șansa de a merge în cea mai tare Tabară de Creație.

Prin toate componentele sale, concurs și comunitate, LicArt rămâne, în această perioadă dificilă pentru cultură și artă, printre prea puținele spații de afirmare a valorii, în care tinerii se pot exprima, pot comunica, pot fi recunoscuți și înțeleși.

Așa că nu întârzia să devii licartist, înscriindu-te în cea mai tare competiție de la noi, la una sau la ambele secțiuni – poezie și fotografie (cu categoriile alb-negru, portret și diverse).

LicArt este organizat de Clubul „Nouă ne Pasă”, în parteneriat cu Ministerul Educației și Ministerul Tineretului.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 8, 2016. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.