Diplomă aniversară la împlinirea vârstei de 100 de ani, pentru sătmăreanca Matolcsi Ida

Miercuri, 13 ianuarie, în sala de ședințe a Consiliului Local al municipiului Satu Mare primarul municipiului, dr. Dorel Coica împreună cu directorul Serviciului de evidență a populației, Ionel Torja, șeful Biroului de Evidență a Populației, Crina Radu, familia sărbătoritei și consilieri ai Consiliului Local Satu Mare, au premiat-o pe doamna Matolcsi Ida, cetățean al municipiului Satu Mare, la împlinirea vârstei de 100 de ani.

DSC00995Primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica a felicitat-o pe doamna Ida și i-a înmânat o diplomă aniversară, un buchet de flori și o sumă de bani, urându-i în continuare multă sănătate în mijlocul familiei.

Nepoata sărbătoritei a declarat că de-a lungul vieții bunica ei a fost o persoană agreabilă, care s-a dedicat creșterii și educării celor doi copii și nu a fost angajată niciodată. O mare parte din timp și l-a dedicat familiei și întreținerii unei grădini frumoase. A considerat că secretul longevității se datorează faptului că toată viața doamna Ida a consumat multe legume și fructe ecologice, din gospodăria proprie.

DSC00980În municipiul Satu Mare mai trăiesc trei persoane cu vârsta de 100 de ani. Cea mai vârstnică persoană, de 109 ani, a decedat săptămânile trecute. Redacția Actualitatea Sătmăreană urează centenarei Matolcsi Ida multă sănătate și un călduros La mulți ani.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 13, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.