Concurs de desene și grafică pe tema motivelor și simbolurilor din creația eminesciană, la Carei

Centrul Cultural al Municipiului Carei în colaborare cu Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” organizează cea de-a doua ediţie a concursului de desene și grafică având ca temă: simboluri și motive din creația eminesciană.

Floare01Concursul se desfășoară pe două categorii: clasele V-VIII și clasele IX-XII.

Desenele vor fi realizate pe foi A3 (bloc mare de desen), având trecute la subsol numele, instituția de învățământ, clasa, numele profesorului coordonator și titlul lucrării.

Un elev poate participa în concurs cu o singură lucrare. Concursul se adresează oricărei instituții școlare, nu doar celor din municipiul Carei.

Lucrările se vor depune la Castelul Károlyi (biroul 26), de luni până vineri între orele 10-15, până în data de 27 ianuarie 2016, ora 15.00. Desenele vor fi expuse în cadrul unei expoziții în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi în perioada 1 – 8 februarie.

Premierea elevilor va avea loc, vineri, 29 ianuarie 2016, de la ora 18.15, la Centrul Cultural Carei, în Sala „Deák Endre” în cadrul concursului regional de recitări „Mihai Eminescu”. Premiile vor consta în cărți și diplome.

Informaţii suplimentare la numărul de telefon 0261-861-481 sau la adresa de e-mail: culturalcarei@yahoo.com. Persoană de contact: Adrian Ștefănuți.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 14, 2016. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.