A.J.O.F.M. Satu Mare: Facilități acordate absolvenților pentru stimularea încadrării în muncă

Absolvenții care se angajează cu program normal de lucru, pentru o perioadă mai mare de 12 luni, în perioada în care ești înregistrat la agenția pentru ocuparea forței de muncă, poate beneficia de o primă de încadrare, reprezentând o sumă egală cu valoarea indicatorului social de referință în vigoare la data încadrării.

muncaDacă un absolvent se angajează cu program normal de lucru, în perioada de acordare a indemnizației de șomaj poate beneficia de o sumă egală cu indemnizația de șomaj la care ar fi avut dreptul, până la expirarea perioadei de acordare a acesteia, dacă nu s-ar fi angajat. Condiția este să se mențină raporturile de muncă sau de serviciu pentru o perioadă de cel puțin 12 luni de la data angajării.

Dacă angajarea absolventului se face într-o localitate situate la o distanță mai mare de 50 km, față de localitatea de domiciliu, acesta poate beneficia de o primă de încadrare, egală cu de două ori valoarea indicatorului social de referință în vigoare la data acordării.

Dacă angajarea acestora se face într-o localitate și urmare a acestui fapt își schimbă domiciliu, poate beneficia de o primă de instalare, reprezentând o sumă egală cu de șapte ori valoarea indicatorului social de referință în vigoare la data instalării.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 21, 2016. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.