Doi bărbați au condus autoturisme fără a deține permise de conducere

masina-politieIeri după-amiază, poliţiştii din cadrul Secţiei Gherţa Mică au identificat în trafic, pe DJ 109M, pe raza comunei Batarci, judeţul Satu Mare, un autoturism la volanul căruia se afla Vasile N.

În urma controlului efectuat, oamenii legii au stabilit că, bărbatul în vârstă de 31 de ani, nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În această situaţie a fost întocmit dosar penal şi se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Poliţiştii Serviciului Rutier au depistat duminică noaptea, o persoană de sex masculin, care conducea, un autoturism, pe bulevardul Cloşca, din municipiul Satu Mare.

În urma controlului efectuat oamenii legii au stabilit că, Marin S., de 26 de ani, a condus autoturismul deşi avea permisul de conducere suspendat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 25, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.