Scandal la Ardud, aplanat de jandarmi. Autorul nu este la prima infracţiune

Marţi, 26 ianuarie a.c., în jurul orei 15.30, jandarmii sătmăreni au fost solicitaţi de către dispecerul de serviciu al unităţii de poliţie în baza apelului unic de urgenţă 112, să intervină pentru aplanarea unui scandal iscat în localitatea Ardud.

JandarmScandalul a avut loc la un local situat în centrul oraşului, unde un bărbat a provocat scandal, refuzând să părăsească localul, adresând injurii şi expresii jignitoare personalului  şi distrugând o parte din bunurile din local.

Deplasându-se de urgenţă la solicitare, jandarmii au găsit scandalagiul, au aplanat scandalul şi au trecut la identificarea acestuia, ca fiind Radu I, în vârstă de 50 de ani, pe care l-au predat ulterior poliţiştilor Secţiei Ardud pentru continuarea cercetărilor în cauză.

Precizăm că scandalagiul nu era la prima abatere, în urmă cu trei zile repetând acest episod. Pentru un plus de siguranţă, recomandăm cetăţenilor să solicite sprijinul jandarmilor sătmăreni ori de câte ori liniştea publică este tulburată.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 27, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.