Prefectul cere elaborarea măsurilor de prevenire a apariţiei gripei porcine la Satu Mare

Luni, 1 februarie, de la ora 10.00, prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram a convocat în şedinţă Grupul de suport tehnic pentru apărarea împotriva inundaţiilor fenomenelor meteorologice periculoase şi accidentelor la construcţiile hidrotehnice în vederea actualizării planului de măsuri conform adresei nr. 523/CPP/25.01.2016 primite de la Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor.

asdgfasdfadsfDe asemenea tot în cursul zilei de luni, de la ora 12.00, s-a convocat Grupul de suport tehnic pentru asistenţă medicală de urgenţă în caz de dezastre şi epidemii ca urmare a înştiinţării Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” Satu Mare de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, cu privire la apariţia epidemiei cu virusul AH1N1 (gripa porcină) pe teritoriul Ucrainei.

Prefectul dr. Eugeniu Avram a cerut membrilor acestui grup de suport tehnic elaborarea unui plan de măsuri ce urmează a fi prezentat şi supus adoptării în cadrul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. În urma acestor dezbateri s-a stabilit convocarea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă în vederea prezentării si adoptării planurilor de măsuri actualizate pentru anul în curs a celor două grupuri de suport tehnic.

Prefectul dr. Eugeniu Avram a cerut reprezentanţilor instituţiilor cu atribuţii în domeniul epidemiologic, responsabilitate, vigilenţă şi profesionalism pentru a preveni apariţia unor astfel de cazuri în judeţul nostru.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 1, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.