Bugetul pe anul 2016 a fost aprobat în unanimitate de Consiliul Local Satu Mare

În data de 5 februarie 2016, în sala de ședințe a Primăriei Satu Mare a avut loc ședința extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Satu Mare.

cons local1Ordinea de zi aprobată prin Dispoziția Primarului Municipiului Satu Mare, cu nr.93/02.02.2016, a fost următoarea: Proiect de hotărâre privind aprobarea Bugetului local de venituri și cheltuieli al municipiului Satu Mare, pe anul 2016, inițiator de proiect fiind primarul municipiului dr. Dorel Coica; Proiect de hotărâre privind aprobarea Bugetului de venituri și cheltuieli al instituțiilor subordonate Consiliului Local Satu Mare, finanțate integral sau parțial din venituri proprii, pe anul 2016. Inițiatorul de proiect fiind primarul municipiului Satu Mare dr. Dorel Coica; Proiect de hotărâre privind aprobarea Bugetului de venituri și cheltuieli al Transurban S.A. Satu Mare, pe anul 2016, inițiator de proiect fiind primarul municipiului Satu Mare dr. Dorel Coica. Toate proiectele de hotărâre au fost aprobate în unanimitate.

În cadrul ședințeim consilierii UDMR Masculic Csaba, Magyar Lorand Balint alături de consiliera PNL Doina Feher și-au exprimat mulțumirea pentru faptul că cele 40 de amendamente propuse împreună au fost trecute în noul proiect, apreciind că prin aceasta au dat un conținut documentelor supuse aprobării.

Primarul dr. Dorel Coica a mulțumit consilierilor pentru îmbunătățirile și amendamentele propuse pe care le-a apreciat că au fost binevenite. S-a demonstrat prin aceasta toți doresc să fie responsabili pentru ce se întâmplă în municipiu. Ca urmare a faptului că bugetul a fost aprobat astăzi, salariile profesorilor s-ar putea să întârzie câteva zile.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 5, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.