Accident de muncă la UNIO. Un bărbat a căzut de pe o hală aflată în proces de demolare

Luni, 8 februarie, la ora 14.47, Ambulanţa Satu Mare a fost solicitată prin dispeceratul unic de urgenţă 112 despre faptul că în incinta întreprinderii UNIO Satu Mare s-a produs un accident de muncă.

accident de muncaO persoană de 58 ani de sex masculin, angajată la UNIO a căzut de pe o hală aflată în proces de demolare. La locul solicitării a sosit rapid un echipaj cu medic al S.A.J. Satu Mare care a constatat că victima a căzut de la circa 4-5 metri şi prezenta un traumatism cranio-cerebral acut fără pierdere de cunoştinţă, cu multiple plăgi sângerânde la nivelul scalpului, cu un traumatism toracic şi multiple fracturi costale.

Pacientului i s-a acordat primul ajutor la locul solicitării, a fost imobilizat, monitorizat, analgo-sedat apoi transportat la U.P.U. Satu Mare, unde dupa reevaluare şi investigare imagistică a reieşit că este vorba şi de o hemoragie subarahnoidiană şi s-a decis ca pacientul să fie transportat cu acelaşi echipaj al Ambulanţei la Spitalul Judeţean Baia Mare la secţia Neurochirurgie pentru intervenţia specifică acestui caz.

Acest caz a intrat în atenţia Poliţiei şi a Inspectoratului Teritorial de Muncă Satu Mare, în vederea elucidării cauzelor ce au determinat producerea evenimentului.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 9, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.