Autorul unui furt din locuinţă, identificat de poliţişti pe raza comunei Petreşti

În ziua de 08.02.2016, poliţiştii Secţiei Rurale Petreşti, aflaţi în controlul şi supravegherea traficului rutier, au oprit pe raza comunei Petreşti, un autoturism în care pe lângă conducătorul auto se mai afla un pasager.

furt minorÎn urma controlului efectuat, asupra pasagerului B.F. de 36 de ani din Sanislău au fost găsite mai multe bunuri a căror deţinere şi provenienţă nu o putea justifica. Continuând cercetările, poliţiştii au stabilit că  bunurile în valoare de aproximativ 3.500 lei provin dintr-o infracţiune de furt pe care presupusul autor ar fi comis-o în noaptea de 01/02 februarie anul curent, pătrunzând prin efracţie într-un imobil nelocuit din Sanislău. Mare parte din bunuri (80%) au fost recuperate şi restituite pagubitului.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat cu autorul în stare de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 9, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.