Poliţiştii au aplicat amenzi de 30.917 lei şi au reţinut 25 de permise de conducere

Prevenirea accidentelor rutiere şi siguranţa circulaţiei pe drumurile publice reprezintă priorităţi de acţiune pentru poliţiştii rutieri satmareni. Şi în cursul zilei de ieri, poliţiştii s-au aflat pe principalele artere de circulaţie pentru a preveni producerea unor evenimente rutiere grave.

fara permisAstfel, poliţiştii rutieri au desfaşurat acţiuni pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

În cadrul acţiunilor au fost aplicate 257 contravenţii conform prevederilor O.U.G. 195/2002, în valoare de 30.917 lei. De asemenea, în baza neregulilor constatate, poliţiştii au dispus ca măsură complementară, reţinerea a 25 permise de conducere, din care 24 pentru neacordare prioritate de trecere pietoni.

Tot în acest context, pe DN 19, în localitatea Botiz, a fost oprit pentru control un autoturism, al cărui conducător auto se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, fapt atestat de concentraţia vaporilor de alcool emanaţi, de 0,54mg/l. Astfel, lui M.S. din Satu Mare, i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 9, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.