Trei mandate de executare a pedepsei au fost soluţionate ieri de polițiști

arest-1354801405În cursul zilei de ieri, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul structurilor teritoriale de ordine publică, au depistat trei persoane pe numele cărora existau emise mandate de executare a pedepsei închisorii.

Astfel, în colaborare cu poliţiştii Postului de  Poliţie Lazuri a fost depistat Csaba M. de 43 de ani din Lazuri, care a fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de încredinţare cu ştiinţă a unui autovehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere, iar în colaborare cu poliţiştii Secţiei Rurale Gherţa Mică a fost identificat si depus în penitenciar Grigore T. de 41 de ani din Valea Seacă, condamnat  pentru  o infracțiune de lovire sau alte violențe.

De asemenea, a mai fost depistat Ioan I. de 26 de ani din Racşa, pe numele căruia exista emis mandat de executare a închisorii, fiind condamnat pentru savârşirea infracţiunii de de refuz prelevare probe biologice și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană a cărui permis de conducere a fost anulat.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 11, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.