Dosar penal pentru furt calificat. Doi tineri din Ambud au furat baloți de lucernă

baloti lucernaLa scurt timp de la sesizarea unui furt, patrula mixtă formată dintr-un poliţist şi un jandarm ce acţiona pe raza Secţiei Rurale Valea Vinului, a identificat autorii.

Ieri, în jurul orelor 21.30, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat prin S.N.A.U. 112 de către Vasile A. din Apateu, despre faptul că dintr-un șopron pe care îl deţine pe câmp la marginea localităţii, persoane necunoscute i-au sustras mai mulți baloți de lucernă.

Patrula aflată în serviciu pe zona de competenţă respectivă, a pornit în urmărirea făptuitorilor după amprentele lăsate pe sol de o căruţă trasă de cai, astfel că la scurt timp, bănuiţii au putut fi identificaţi.

Pentru această faptă,  Ștefan K. de 22 de ani și Ștefan L. de 27 de ani, ambii din Ambud, vor fi cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 12, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.