Jandarmii au depistat furturi de energie electrică la mai multe imobile din Oar și Vetiș

electricaJoi, 11 februarie a.c,  jandarmi din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil au participat în colaborare cu  angajaţi ai S.C. Electrica S.A. la o acţiune comună pe linie de prevenire şi combatere a furtului de energie electrică, în localități din județul Satu Mare.

Cu acest prilej, jandarmii împreună cu lucrătorii de la S.C. Electrica S.A. au constatat că, la mai multe imobile de pe raza localităților Oar și Vetiș se sustrage energie electrică fără a fi contorizată. Astfel, s-a constatat că mai multe persoane și-au branşat locuinţele cu energie electrică fără a avea contract cu societatea de distribuție a energiei electrice, sustrăgând în acest fel energie electrică.

Persoanele în cauză au fost identificate ca fiind Ștefan S., Rodica B., Nicolae S., Daniel C. toți din județul Satu Mare.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite actele de constatare pentru fapte susceptibile a fi infracţiuni de furt energie electrică art. 228 Cod Penal şi folosirea de instalaţii clandestine pentru ocolirea aparatelor de măsurat conform Legii nr. 123/10.07.2012 art. 92 alin. 2.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 12, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.