Un grup de tineri bănuiţi de tentativă la furt calificat a fost identificat de către poliţişti

În  data 15 februarie 2016,  I.P.J. Satu Mare a fost sesizat de către Pal K. de 40 de ani din localitatea Porumbeşti, despre faptul că în noaptea precedentă a surprins un grup de tineri care au pătruns în anexele din gospodăria lui şi care au dispărut la apariţia lui.

furtPoliţiştii de investigaţii criminale au reuşit pe parcursul zilei să-i identifice pe Bence P. de 20 ani, Istvan S. de 28 ani ambii din Porumbeşti, Ioan R., de 18 ani, Ion N., de 33 ani din Halmeu şi A.N. de 17 ani, din localitatea Derşida, județul Salaj, ca fiind principalii bănuiţi în comiterea infracţiunii, aceştia intenţionând să sustragă eventuale bunuri şi obiecte de valoare. Surprinşi fiind de proprietar, au părăsit zona fără bunuri asupra lor.

În urma activităţilor desfaşurate, trei dintre bănuiţi au fost prinşi in cursul zilei de 15.02.2016, iar în ziua următoare, ca urmare a prezentării lor în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, Judecătoria Satu Mare a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Tot în cursul zilei de ieri, au fost prinşi şi ceilalţi doi bănuiţi, respectiv Bence P. si Ion N, care au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi instanţei în vederea luării măsurilor preventive.

Cercetările continuă sub aspectul savârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 17, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.