Două furturi au fost ieri comise în magazine, la Tăşnad şi Negreşti Oaş

jpgÎn data de 17 februarie, în jurul orelor 10.15, poliţiştii din Taşnad au fost sesizaţi de către o femeie, prin apel 112, despre faptul că în timp ce se afla la cumpărături într-un magazin din localitate, persoane necunoscute i-au sustras portmoneul din coşul de cumpăraturi.

Reacţionând prompt, poliţiştii de investigaţii criminale din Taşnad, au reuşit în scurt timp identificarea principalului bănuit, ca fiind Carmen B. de 29 de ani din Taşnad. În fapt, aceasta, profitând de neatenţia părţii vătămate, i-a sustras din coşul de cumpărături portmoneul în care se aflau bani şi acte personale. Bunurile au fost recuperate şi restituite proprietarei, iar autoarea este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt .

Şi poliţiştii din Negreşti Oaş au fost solicitaţi de către personalul de serviciu al unei unităţi comerciale din localitate, să intervină la un caz de furt. La faţa locului, a fost identificat Gheorghe L. din Negreşti Oaş, care a încercat să sustragă diverse produse alimentare şi nealimentare, prin neplata acestora la casele de marcat. Bunurile au fost predate părţii vătămate, iar persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 18, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.