Trei adulţi şi un minor au furat o tonă de cereale dintr-un depozit din Acâş

boabe_porumb-490x360În ziua de 16.02.2016, poliţiştii Secţiei Rurale Tăşnad au fost sesizaţi de către proprietarul unui depozit de cereale din comuna Acâş, despre faptul că în perioada 13-16.02.2016, i-a fost sustrasă o cantitate importantă, de aproximativ 1.000 kilograme de porumb boabe.

În urma cercetărilor efectuate, coroborate cu urmele prelevate de criminalişti, poliţiştii Secţiei Rurale Tăşnad au reuşit identificarea lui Marton K. de 55 de ani, Iosif F. de 25 de ani, Mozes F. de 20 de ani şi a minorului B.F., de 15 ani, toţi din comuna Acâş.

Aceştia, în noaptea de 14/15.02.2016, după o înțelegere avută în prealabil, printr-un geam al depozitului căruia i-au dislocat scândurile, au sustras porumb boabe, pe care l-au încărcat în saci şi l-au transportat cu un atelaj la domiciliul unuia dintre ei.

În cauză s-a produs un prejudiciu de aproximativ 800 lei, cercetările urmând să continue sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 20, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.