358 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 36.900 lei, aplicate zilele trecute de Poliție

În perioada 19-20.02.2016, în cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 358 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 36.900 lei.

poliűPolițiștii Serviciului Rutier i-au depistat în trafic pe: Francisc L., de 45 ani, care pe raza localității Căpleni a condus un autovehicul în timp ce avea o concentrație de alcool de 1,76 mg/l alcool pur în aerul expirat; Andrei B., de 42 ani, care, pe DJ 196, a condus un autovehicul în timp ce avea o concentrație de alcool de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat; Ioan F., de 58 ani, care, în localitatea Pir, a condus un autovehicul în timp ce avea o concentrație de alcool de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Cercetările continuă.

Polițiștii formațiunii rutiere din cadrul Poliției orașului Negrești Oaș l-au depistat în trafic pe Peter P., de 23 ani, care pe strada Vasile Lucaciu din orașul Negrești Oaș a condus un autovehicul, deși avea permisul de conducere anulat. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 21, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.