Poliţiştii sătmăreni au acţionat pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regulile de circulaţie

În cursul zilei de ieri, poliţiştii au organizat acţiuni în scopul determinării conducătorilor auto participanţi la trafic să respecte regulile de circulaţie. Pentru neregulile depistate în trafic poliţiştii au aplicat 116 sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor aplicate depăşeşte suma de 17.000 lei.

politiaCa măsură complementară poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, patru permise de conducere din care trei pentru efectuarea neregulamentară a manevrelor de depăşire şi unul pentru depăşirea limitei de viteză.

A fost întocmit un dosar penal pentru comiterea unei infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice numitului Marius P. de 44 de ani, din Lazuri, care în jurul orelor 19.00 a fost depistat conducând un autoturism pe b-dul Octavian Goga din Satu Mare în timp ce avea o concentraţie alcoolică în aerul expirat de 0,85 mg/l.

Aflat sub influenţa alcoolului, conducătorul auto a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, produs din cauză că acesta nu a observat faptul că autovehiculele din faţa sa sunt oprite pentru acordarea de prioritate şi nu a reuşit să frâneze în timp util, provocând astfel o tamponare în lanţ.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 22, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.