Un bărbat a fost surprins de jandarmi în timp ce încerca să fure dintr-un autoturism

Un bărbat din Satu Mare ar putea fi cercetat penal pentru distrugere după ce a fost surprins de jandarmi în timp ce forţa portiera unui autoturism parcat într-un loc public din Satu Mare.

jandarmi1Este vorba de un localnic în vârstă de 46 de ani care, la sfârşitul săptămânii trecute, a fost oprit de un echipaj de jandarmerie în timp ce forţa portiera unui autoturism, parcat pe strada Marsilia din municipiul Satu Mare.

După ce a fost avertizat de jandarmi să înceteze activitatea, bărbatul a fost oprit, iar din spusele acestuia a reieşit faptul că intenţionase să sustragă bunuri din respectivul autoturism. A fost contactat proprietarul vehiculului, care a constatat că portiera din faţă prezenta urme de forţare, iar încuietoarea nu mai funcţiona.

În aceste condiţii, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunii de distrugere, jandarmii au întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate. Actul de sesizare va fi înaintat Poliţiei pentru continuarea cercetărilor în cauză.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 23, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.